Over Ons              

Edward Hemel

Na jarenlange ervaring als massagetherapeut  in zowel de ontspannings- en sportmassage met een specialisatie in het magnetiseren heb ik bij Energetix een aanvulling gevonden in datgene wat ik dagelijks in de praktijk breng bij het behandelen van patiënten. Massage en magnetiseren vormen een aanvulling om in het dagelijks leven op een plezierige manier te functioneren, daarbij in het achterhoofd houdende dat masseren en magnetiseren geen geneesmiddelen zijn, slechts hulpmiddelen, maar wel met het uitgangspunt dat alternatieve- en reguliere geneeskunde heel goed samengaan.

 

Harma Stevens

Met nuchterheid als één van mijn eigenschappen werd ik in juni 2013 gigantische getriggerd door een consulente van Energetix tijdens een door mij bezochte woonbeurs. Naast de mooie stand met prachtige sieraden bleek dat ze ook nog eens een positief effect hadden. Door het ijs gezakt met de balans test was ik werkelijk benieuwd wat het met me zou doen. Een mooie armband rijker en sceptische ten opzichte van de werking ging ik toch vol verwachting weer naar huis. Wat het effect ook zou zijn, ik had een prachtig mooi nieuw sieraad om mijn pols en daar was ik blij mee. De weken erna was ik niet bewust bezig met de werking van de armband, wel kreeg ik diverse complimenten over mijn mooie armband en daar ben ik dan ook niet ongevoelig voor…..toch bleek ik ineens veel actiever om te gaan met mijn tijd en pakte ik het één na het ander op wat ik voorheen nog wel eens kon uitstellen. Ik blaakte van de energie en zelfs beslissingen werden door mij veel sneller genomen dan voorheen. Mijn dagelijkse leven veranderde onbewust maar wel heel prettig. Ik voelde me steeds lekkerder in mijn vel en ben ervan overtuigd dat mijn prachtige armband hier zijn werking in doet.

Toen ik wederom op een woonbeurs opnieuw een consulente van Energetix trof en zag dat ze nog consulenten zochten ben ik hier eens over na gaan denken.

Als gecertificeerd MfN Mediator (www.harmastevens.nl) en bemiddelingscoach kreeg ik te maken met het boek van Stephan Covey, de 7 eigenschappen tot succes in je leven. Hierbij gaat het om verandering van gevoel geeft verandering van gedrag. Hoe kijk jij naar de wereld om je heen? Hoe goed zorg jij hierbij voor jezelf?  Lichamelijk, geestelijk als spiritueel. 

En nogmaals nuchter als ik ben kan ik bij deze uit eigen ervaring alleen maar zeggen, lieve mensen het werkt. Veranderingen vanuit je gevoel maken verandering in je gedrag en ja dan kun je alles bereiken wat je wilt. En wat is er nu fijner dan dit zelf te ervaren en hoe mooi is dit als je hierbij de energie die je miste aangereikt krijgt vanuit een prachtig sieraad.

Dát is de reden waarom wij als distributeurs voor Energetix ons graag willen inzetten voor een ieder die op zoek is naar balans en nieuwe energie.

Hoe mooi is het dat dit alles verpakt zit in een prachtig sieraad!!                                                 

Ga voor bestellingen naar onze webshoppagina.