De werking van magneten                  

 

Magneet therapie, waarom juist nu?
De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig beweging en elektrosmog tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.

Magneetsterkte
Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss. Onze Neodymium magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar. De magneten zijn zo krachtig dat ze zelfs door uw kleding heen werken. De magneet beïnvloedt uw bloedcirculatie, hoe meer bloed er stroomt door het magneetveld des te groter zullen de effecten zijn. De bloedcirculatie is het best in de pols en de hals, daarom werken armbanden en kettingen ook zo goed. Door de oorlel stroomt minder bloed daarom zijn de oorbellen van ENERGETIX meer als ondersteuning te dragen. Het kan geen kwaad meerdere sieraden tegelijk te dragen.
De gebruikte materialen zijn: koper, goud, rhodium en stainless steel.

Koper- en magneetsieraden
Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden. Het bevordert de ijzeropname van de rode bloedlichaampjes en kan ontsteking- remmmend werekn. Bij het dragen van koper- magneetsierarden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

Water is leven
Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme. Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor:   

  • nieren
  • temperatuurregeling
  • hart
  • bloedsomloop

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken – minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Echter het ene water is het andere niet, de kwaliteit is belangrijk. Met onze magnetische waterstaaf kunt u eenvoudig de kwaliteit verbeteren, simpel door onze staaf in uw glas water te zetten (na ca. 10 minuten is het water gemagnetiseerd).